Sunday, July 21, 2024
Jurnalism corect


Sorin Grindeanu, ironii la adresa PNL: S-ar putea ca unii să se gândească că trebuie să amânăm alegerile prezidenţiale până peste doi ani, că poate aşa intră în turul doi

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 3 iulie 2024

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a declarat miercuri că şedinţa coaliţiei în care se va discuta despre calendarul alegerilor prezidenţiale va avea loc joi, la ora 9.00. El a arăta tcă s-ar putea ca unii să se gândească că trebuie să amânăm alegerile prezidenţiale până peste doi ani, că poate aşa intră în turul doi şi nu există această variantă. Deputatul PNL Florin Roman spune, miercuri, că PSD se chinuie să inducă ideea că Ciucă nu ar întra în turul doi, dar realitatea ne arată că în toate scenariile Ciolacu nu iese victorios din turul 2 iar până în noiembrie va fi pe locul 4. El mai spune că Sorin Grindeanu vrea să îi rupă capul lui Ciolacu.

”O să ştim mai multe lucruri mâine. Mâine vom avea o şedinţă a coaliţiei, la 9.00, cei care au participat la aceste consultări cu celelalte forţe politice, premierul şi cei doi vicepremieri, ne vor transmite concluziile şi vom merge înainte”, a spus Grindeanu despre discuţiile privind calendarul alegerilor prezidenţiale.

Ministrul Transporturilor a precizat că ”ţara trebuie să fie guvernată şi este guvernată în acest moment şi e guvernată bine”.

”Alegeri oricum trebuie să avem. S-ar putea ca unii să se gândească că trebuie să amânăm alegerile prezidenţiale până peste doi ani, că poate aşa intră în turul doi. Nu există această variantă. Noi trebuie să facem alegeri prezidenţiale în această toamnă şi alegeri parlamentare la fel”, a completat el.

Întrebat dacă acest blocaj din coaliţie a duc la pierderea încrederii în coaliţie, Grindeanu a răspuns ”Această răzgândeală bine nu a făcut, în mod cert, dar nici nu a dus la stricăciuni definitive, ireparabile. Nici nu pot să fiu ipocrit să spun că a făcut bine această răzgândeală a partenerilor noştri”.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW