Monday, April 15, 2024
Jurnalism corect


Sorin Grindeanu: Intrăm în linie dreaptă cu selecția echipelor profesioniste care vor conduce Companiile coordonate de Minister

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 30 iulie 2022

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat sâmbătă, 30 iulie, că Ministerul pe care îl conduce a lansat selecția echipelor manageriale care vor conduce companiile din subordinea instituției, începând cu CNAIR, CNIR, Metrorex, CFR Infrastructură și CFR Călători.

Intrăm în linie dreaptă cu selecția echipelor manageriale profesioniste care vor conduce Companiile coordonate de Ministerul Transporturilor(…)Am dat ordin, se intră în cele 30 de zile în care membrii Consiliilor de Administrație trebuie să își depună toate documentele necesare”, a declarat Sorin Grindeanu, potrivit unei postări pe pagina de Facebook.

Ministrul susține că pentru cele 5 companii trebuie să fie selectați toți membrii Consiliilor de Administrație până la finalul anului, fiind o bornă asumată de România prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Nu mă opresc la cele 5, este stabilit calendarul pentru toate companiile din coordonarea Ministerului Transporturilor, inclusiv Portul Constanța”, a adăugat ministrul Transporturilor.

 Sursă foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW