Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Sorin Grindeanu, despre alegerile locale: PSD e pregătit să câştige / Guvernul să îşi dea seama că lucrurile au scăpat de sub control şi să le amâne

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 10 septembrie 2020 Etichete: ,

Sorin Grindeanu a declarat că PSD e pregătit să câștige alegerile locale, dar că Guvernul ar trebui să își dea seama că lucrurile au scăpat de sub control și să le amâne.

Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a afirmat că Partidul Social Democrat e pregătit să câștige alegerile locale, după ce acesta a fost prezent la Consiliul Politic Naţional al partidului.

Declaraţia pe care o ştiu eu a domnului Ciolacu a fost legată de o tentativă a celor de la guvernare de a încerca amânarea deschiderii şcolilor şi de legarea celor două subiecte. În acest moment, PSD e pregătit să câştige alegerile locale. Am văzut precizări din partea Guvernului. Sigur că responsabilitatea organizării alegerilor, indiferent de cine se află la guvernare, e a Guvernului. Eu cred că va fi un proces electoral un pic diferit de ce a fost până acum. Într-un birou electoral din start sunt 16 persoane, iar dacă mai ai şi observatori se duce mai mult decât 16. Intrăm într-o zonă în care accesul într-o secţie de votare trebuie să fie controlat”, a declarat fostul premier.

Acesta a adăugat că PSD nu mai are cum să amâne alegerile locale, iar singurii care pot să ia o asemenea decizie sunt membrii Guvernului Orban.

Atâta timp cât domnii de la PNL şi-au dorit cu orice preţ să facă aceste alegeri le au foarte bine gestionate. Îmi doresc să vină cât mai mulţi oameni la vot, pentru că e un exerciţiu democratic. Singurii care pot amâna alegerile, conform pârghiilor legale, sunt cei care guvernează. E foarte puţin timp să se mai poată întâmpla asta. Am văzut că dânşii îşi doresc alegeri. Nu văd posibil să mai poată face ceva PSD, decât dacă Guvernul îşi dă seama că lucrurile au scăpat de sub control şi să amâne alegerile”, a spus Sorin Grindeanu.

Sursă foto: Antena3

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW