Friday, May 27, 2022
Jurnalism corect


Sorin Grindeanu ar putea reveni în PSD. Invitația, lansată de PSD Timiș

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 26 decembrie 2019 Etichete: , , , ,

Social-democrații din Timiș și-au exprimat sprijinul pentru Sorin Grindeanu dacă acesta va dori să candideze pentru o funcție în PSD, fiind invitat să revină în partid. Fostul premier a evitat să de-a un răspuns în acest sens.

Președintele interimar al PSD Timiș, Alfred Simonis, a precizat că filiala pe care o conduce și-a exprimat sprijinul pentru Sorin Grindeanu în cazul în care acesta dorește să candideze pentru vreo funcție în viitorul Congres al partidului, potrivit Agerpres.

„Pe Sorin Grindeanu l-am invitat eu la o discuţie de final de an cu colegii din Timiş. A fost bucuros că l-am invitat, noi – bucuroşi că a venit. Nu s-a întâmplat mare lucru. A fost o discuţie în care l-am invitat dacă vrea să candideze. A fost de acord toată lumea că, dacă Sorin Grindeanu doreşte să candideze la vreo funcţie în Congresul Naţional al PSD, are tot sprijinul Filialei Timiş a PSD. În rest, au fost discuţii libere. Sorin Grindeanu doar a ascultat, nici nu a acceptat, nici nu a respins propunerea noastră, nici nu a hotărât dacă se reînscrie sau nu în partid, nu a menţionat dacă îşi doreşte sau nu să candideze. Este doar ceea ce ne dorim noi”, a afirmat Alfred Simonis.

Întrebat dacă vrea să revină în PSD, Grindeanu a evitat răspunsul și a afirmat că i-a făcut plăcere să își revadă colegii de la PSD Timiș, participând la adunarea lor de sfârșit de an.

”Eu nu am mai fost de doi ani jumate în această clădire, atunci când a fost curtea plină, când i-am simţit alături de mine pe cei din organizaţia Timiş şi am simţit acum să le mulţumesc personal pentru tot ceea ce au făcut în acel moment care a reprezentat un punct de pornire pe de-o parte pentru mine şi din păcate continuarea unei direcţii greşite pentru PSD. Sunt preşedinte al ANCOM în acest moment. Am găsit această instituţie şi am preluat-o într-un moment nu foarte simplu, în care erau zbateri interne. Astăzi m-au invitat colegii mei să particip la o adunare a lor la sfârşit de an şi mi-a plăcut să îi revăd pe cei cu care am făcut echipă până acum doi ani jumate. Nu vreau să fiu privit ca cineva care dă sfaturi, ci ca un fost coechipier al lor. Dacă mă chemau mai devreme, aş fi venit”, a spus Grindeanu, potrivit News.ro.

De asemenea, acesta a mai spus că așteaptă un răspuns pentru contestația depusă după excluderea din partid.

”Nu am ascuns niciodată că sunt om de stânga, nici când a fost cea mai mare încleştare, nici când am fost exclus. Eu acum doi ani jumate am făcut o contestaţie la excluderea mea. Această constestaţie a fost semnată de toţi consilierii locali, judeţeni, primarii. Nu am primit nici acum răspuns. Aşa că o să văd ce răspuns voi primi la acea contestaţie. Dacă mă voi decide să revin în politică, voi reveni cu siguranţă în zona de stânga. Aşa cum la Timiş s-a făcut apel la echipă ca să se repornească motoarele, eu cred că e nevoie de echipă şi la nivel central. Deocamdată sunt preşedinte la ANCOM, am proiecte importante la ANCOM şi momentan sunt în această poziţie. Dacă voi lua o decizie tranşantă de reintrare în politică o să o fac la Timiş”, a precizat Grindeanu.

Sursă foto: Antena3

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW