Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Sorin Grindeanu, apel către social-democrați: Nu e momentul unor frământări interne, unor lupte inutile în PSD

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 26 mai 2020 Etichete: , ,

Fostul premier, Sorin Grindeanu, susține că nu este momentul unor frământări interne” în PSD și că social-democrații trebuie să învețe din greșeli și să nu le mai repete. Reacția fostului premier vine în contextul în care în partid au reînceput luptele pentru putere, înaintea Congresului, iar anumiți social-democrați au început să critice conducerea actuală.

„E timpul să învățăm din greșeli. Și sa nu le mai repetăm. Romania are nevoie de lideri puternici, cu viziune si care pot da o alta direcție decât cea impusă de actuala guvernare. De prea multe ori vedem în alte părți, în ultimele luni, circ, demagogie, haos, incompetență. Oamenii așteaptă altceva.

Sub nicio formă nu e momentul unor noi frământări interne, unor lupte inutile în PSD. Am spus-o de mai multe ori, sunt si voi ramane un om cu valori profunde de stânga, voi susține si ma voi implica intr-un proiect serios, corect si bazat pe necesitățile reale ale societății românești. Vreau să cred ca adevărații social democrati înțeleg unde ne aflăm si ce avem de făcut pentru a redeveni partidul in care jumătate dintre români au incredere. Am un mesaj ferm, e momentul unității, să lăsăm dorințele personale și să ne întoarcem fața catre oameni”, a scris Grindeanu, pe Facebook.

În PSD au reînceput luptele pentru conducerea formațiunii, odată cu apropierea Congresului unde va fi aleasă o conducere statutară, în condițiile în care în prezent Marcel Ciolacu conduce interimar partidul.

Momentan, în afară de candidatura lui Ciolacu, mai sunt vehiculate numele Gabrielei Firea și Sorin Grindeanu pentru șefia P

În afară de candidatura lui Ciolacu, în competiția pentru șefia PSD mai sunt vehiculate două nume: Sorin Grindeanu și Gabriela Firea, însă, surse din partid susțin că, momentan, cei doi nu își doresc să intre în lupta pentru funcția de președinte.

E timpul să învățăm din greșeli. Și sa nu le mai repetăm. Romania are nevoie de lideri puternici, cu viziune si care pot…

Publicată de Sorin Grindeanu pe Marţi, 26 mai 2020

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW