Tuesday, December 7, 2021
Jurnalism corect


Sorin Grindeanu: Am pus la punct cel mai eficient sistem de numărătoare paralelă a voturilor

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 30 noiembrie 2020

Sorin Grideanu a anunțat că Partidul Social Democrat ar fi pus la punct un sistem „eficient” de numărătoare paralelă la nivel național pentru alegerile parlamentare și a avertizat competitorii electorali că voturile nu vor putea fi „deturnate”.

Deși alegerile locale au fost validate de către instanțe, în special în locurile în care candidații Partidului Social Democrat au acuzat o posibilă fraudare a alegerilor, social-democrații au anunțat, duminică seară, că vor implementa un sistem de numărătoare paralelă a voturilor pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Scandalul electoral din Sectorul 1, tranșat în justiție / Mandatul lui Clotilde Armand, validat de instanță

Niciun vot dat de români PSD nu va putea fi furat. Am pus la punct, împreună cu colegii noştri din teritoriu, cel mai eficient sistem de numărătoare paralelă a voturilor la nivel naţional pentru alegerile parlamentare. Am cooptat în echipa de campanie un grup de membri din Organizaţia de tineret, specialişti în IT. Ei vor susţine din punct de vedere tehnologic tot ceea ce ţine de raportările privind procesele verbale din acea noapte, PSD va fi partidul care va avea în cel mai scurt timp, voturile numărate până la ultimul, niciun vot pe care românii îl vor acorda partidului nostru nu se va mai pierde. Aş vrea să fac un avertisment pentru PNL şi USR şi anume că nu aveţi nicio şansă să mai deturnaţi votul românilor”, a anunțat Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreședintele PSD susține că partidul va câștiga alegerile parlamentare, argumentând că programul de guvernare propus de partid ar fi singurul „coerent și logic”.

Am coordonat programul de guvernare şi ştiu că PSD este cel mai pregătit partid să-şi asume guvernarea. Avem şi soluţiile, şi oamenii care ştiu să le aplice” a declarat Sorin Grindeanu.

Sursă foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW