Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


PMB face sondaj pe tema corupţiei. Unde pot răspunde bucureștenii

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 26 septembrie 2022 Etichete: , , , ,

Primăria Municipiului București face sondaj pe tema corupţiei, iar bucureștenii sunt invitați să răspundă la chestionar, se arată într-un comunicat al administrației transmis luni, 26 septembrie. 

„Opinia fiecăruia contează, iar din acest motiv, Primăria Municipiului București, în colaborare cu Direcția Generală Anticorupție, în calitate de partener, îi invită pe bucureșteni să participe la studiul privind percepția asupra corupției la nivelul administrației publice locale.

În cadrul studiului, participanții trebuie să răspundă cu sinceritate, pe baza experienței, opiniilor și percepțiilor proprii, întrebărilor din chestionarul care poate fi accesat la acest link”, se arată în comunicat.

Cetățenii pot răspunde până în data de 25 noiembrie. Datele prelucrate sunt anonime și confidențiale și vor fi folosite strict în scop de cercetare.

„Sondajul de opinie se desfășoară în perioada 26.09.2022-25.11.2022 și reprezintă un mijloc important de a evalua impactul luptei anticorupție, asupra principalilor săi beneficiari: cetățenii și angajații primăriei.

Prin implicarea lor, bucureștenii vor contribui la realizarea unei analize consistente cu privire la fenomenul corupției în administrație, iar concluziile sondajului au ca scop creșterea eficienței acțiunilor de prevenire a faptelor de această natură”, se mai arată în comunicat.

Sondajul este realizat în cadrul Proiectului „Consolidarea sistemului de management anticorupție”. Acesta este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

Foto: Facebook/ Primăria Municipiului București

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW