Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Sondaj comandat de Clotilde Armand. „Marcele, sună-ți repede consultații politici”

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 1 mai 2024

Continuă bătălia sondajelor între candidați. Clotilde Armand a publicat miercuri rezultatele unui sondaj de opinie realizat de IPSOS, potrivit căruia candidata USR s-ar afla pe primul loc în intenția de vot, urmată de George Tuță (PSD-PNL) și Liviu Negoiță (PUSL).

Potrivit cifrelor sondajului USR, Clotilde Armand ar fi votată 37,3% dintre alegători, George Tuță – 28,6%, Liviu Negoiță – 22,8% și candidata AUR, Ramona Ioana Bruynseels, cotată cu 6,1%.

„În urmă cu o lună am comandat un sondaj de opinie iar acesta a fost finalizat recent. 1.300 respondeți, metoda chestionării: face to face. Sondaj realizat de casă de sondaje IPSOS. Vă invit să-l citiți și să trageți voi concluzia de ce sunt așa disperați cei din PNL PSD. Marcele, sună-ți repede consultații politici și roagă-i să-ți explice ce scrie aici fiindcă nu e bine deloc pentru tine și partidul vostru. Cu toată presa cumpărată de tine și cu toate instituțiile statului pe care le folosești în mod abuziv pentru a distruge opoziția, cu toate cele 25 de plângeri penale – făcute de PSD PNL împotriva mea în ultimii 3 ani – clasate de procurori, cu toate tâmpeniile spuse de tine să știi că nu mai poți prosti lumea. Cetățenii din Sectorul 1 văd că tu și prietenii tăi din PNL ați blocat 4 ani toate investițiile”, a transmis Clotilde Armand.

Sondajul a fost realizat înainte ca Armand să fie trimisă în judecată

Potrivit autorilor, sondajul a fost realizat în perioada 8-25 aprilie, înainte ca dosarul penal în care Clotilde Armand este învinuită să fie trimis în judecată. Primărița Sectorului 1 este acuzată că, în această calitate, ar fi emis în mod ilegal patru acte administrative prin care ar fi obținut 18.700 lei (sumă brută).

De cealaltă parte, Armand a negat acuzațiile care i se aduc.

Un caz penibil, deschis la plângerea lui Dan Tudorache, cu acuzații ridicole, în care au inventat un prejudiciu de 3.000 euro. Un dosar în care Marcel Ciolacu a schimbat patru procurori până a găsit unul din provincie pe care l-a avansat să mă ancheteze, ca să nu mai zic actualul premier atacă independența Justiției la fiecare apariție publică, iar Alina Gorghiu a ajuns unealta PSD în demolarea Justiției. Abia așteptam ca întregul dosar să ajungă în instanță să demontez toată aceasta făcătură.”, a transmis primarul Sectorului 1.

Sondajul comandat de Clotilde Armand: 

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

 

Comentarii