Sunday, November 28, 2021
Jurnalism corect


Soluțiile lui Alexandru Rafila pentru reluarea activității după 15 mai

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 3 mai 2020 Etichete: , ,

Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, a propus soluții practice pentru diminuarea riscurilor de răspândire a COVID-19, odată cu ridicarea restricțiilor de deplasare.

Alexandru Rafila a explicat că este necesar să fie evitată pe cât posibil aglomerația din mijloacele de transport în comun iar în acest sens a propus decalarea programului de lucru pentru angajați.

„Soluția este decalarea programului de lucru. Începerea lucrului între 6:30 și 9:30 și implicit decalarea orelor de terminare. Suplimentarea transportului de suprafață este foarte importantă și trebuie să respecte același ciclu, iar aici coordonarea între marii angajatori, autoritățile locale și cei care se ocupă de activitatea de transport. Acesta poate fi unul dintre câștiguri. Poate reușim să decongestionăm orașul și să călătorim în condiții mai decente”, a spus Alexandru Rafila la Digi24.

Numărul total al îmbolnăvirilor pe teritoriul României a ajuns la 12.732. Totodată, 4.547 persoane au fost declarate vindecate și externate.

Sursa foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW