Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Societatea Salubrizare Sector 5, amendată de Garda de Mediu pentru depozitarea gunoaielor pe un amplasament neautorizat

By news.ro , in Stirile zilei , at 30 martie 2023

Societatea Salubrizare Sector 5 a fost amendată de Garda de Mediu cu 60.000 de lei pentru că depozitează deşeuri reciclabile, dar şi gunoaie menajere pe un amplasament neautorizat.

Garda de Mediu anunţă, joi, că, în urma un ei sesizări, comisarii au făcut un control la la amplasamentul din strada Antiaeriană, nr. 2-4, sector 5 (fosta Piaţa 13 Septembrie), unde îşi desfăşoară activitatea societatea Salubrizare Sector 5 S.A.

”În urma verificărilor, s-a constatat că societatea depozitează deşeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, sticlă) şi deşeuri menajere pe un amplasament neautorizat, deşeuri colectate din raza teritorială a Sectorului 5 respectiv de la societăţi, persoane fizice sau instituţii”, a transmis Garda de Mediu.

Pentru neconformitatea constatată, respectiv colectarea deşeurilor fără a deţine autorizaţie de mediu, a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 60.000 lei şi interzicerea stocarea/depozitarea deşeurilor de orice fel pe amplasament până la obţinerea actului de reglementare.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW