Sunday, November 27, 2022
Jurnalism corect


Un fost consilier PNL, la conducerea Societății de Transport București/ Cine este noul director al STB și ce obiective are

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 14 mai 2020 Etichete: , ,

Societatea de Transport București are un nou director, după ce mandatul fostului șef a ajuns la final, întrucât a ocupat provizoriu această funcție, a anunțat PMB, joi dimineață.

Este vorba despre Aexandru-Hazem Kansou, economist și fost consilier general.

„Consiliul de Administratie al Societatii de Transport Bucuresti s-a intrunit astazi, 14 mai, si a decis numirea in functia de director general a domnului Alexandru-Hazem Kansou, economist si fost consilier general al Municipiului Bucuresti.

Mandatul actualului director general are ca scop imbunatatirea transportului public in comun pe perioada pandemiei, precum si implementarea unor masuri de siguranta pentru calatori si conducatorii auto.

Mentionam faptul ca mandatul fostul director, domnul Andrei Creci, a ajuns la final, intrucat a ocupat provizoriu aceasta functie.

Andrei Creci a primit o alta misiune in echipa actualei administratii a Primariei Capitalei si va coordona activitatea Asociaţiei De Dezvoltare Intercomunitară Termoenergetică Bucureşti-Ilfov, ocupand functia de director general”, anunță Primăria Capitalei.

Kansou a fost consilier general din partea PNL, însă în februarie 2020 a fost exclus din partid după ce a votat bugetul general al Capitalei.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW