Tuesday, November 30, 2021
Jurnalism corect


Social-democrații se reunesc, miercuri, în CEx, după ședința Curții Constituționale

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 18 septembrie 2019

Comitetul Executiv Național al PSD se reunește, miercuri, de la ora 18:00, după ce Curtea Constituțională a României va dezbate subiectul privind un posibil conflict între Guvern și Președinție.

Social-democratii se reunesc în sedinta la sediul PSD din Kiseleff.

PSD ar putea discuta în cadrul ședinței CEx al partidului despre lipsa miniștrilor din Guvernul Dăncilă. Unul dintre ministerele rămase fără conducere este Ministerul de Interne, la care ministru interimar a fost Mihai Fifor, însă acestuia i-a expirat mandatul săptămâna trecută.

De asemenea, alte ministere care funcționează fără miniștri sunt: Ministerul Mediului, Ministerul Energiei și Ministerul pentru Relația cu Parlamentul, ministere rămase fără conducere fiindcă miniștrii ALDE și-au dat demisia în urma ruperii coaliției de guvernare.

Tot miercuri îi expiră interimatul lui Daniel Breaz, ministrul Educației.

Totodată, social-democrații vor discuta despre ședința CCR, în care se va dezbate subiectul privind un posibil conflict dintre Guvern și Președinție. Sesizarea a fost făcută de premierul României, Viorica Dăncilă, după ce, președintele Klaus Iohannis a refuzat miniștrii interimari.

Foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW