Thursday, May 19, 2022
Jurnalism corect


Social-democrații acuză Guvernul PNL că taie un sfert din pâinea românilor: Nu mărește pensiile și alocațiile, dar pregătește scumpiri până în toamnă

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 2 iulie 2020 Etichete: , ,

PSD susține că Guvernul PNL „taie un sfert din pâinea românilor”, iar liberalii pregătesc scumpiri până în toamnă. Social-democrații estimează că din cauza recoltelor slabe, prețul la pâine va crește, ceea ce va duce la un nivel scăzut de trai al românilor.

„Guvernarea liberală nu măreşte alocaţii şi pensii, dar pregăteşte scumpiri non-stop până în toamnă. Practic, PNL taie un sfert din pâinea românilor! Nu-i suficient că am avut în primele 5 luni ale anului scumpiri-record la alimente. Institutul Naţional de Statistică ne anunţă că preţurile continuă să crească generalizat, până în septembrie, în tot comerţul din România. Cu fiecare vizită la magazine, românii văd cum coşul de cumpărături costă tot mai mult”, arată social-democraţii, într-o postare joi pe pagina de Facebook a PSD.

Potrivit sursei citate, relansarea economică plănuită de PNL începe cu „o terapie şoc” pentru români.

„Iar la toamnă, din cauza recoltei slabe, patronii de brutării anunţă că preţul pâinii va exploda. Sindicatele au dat şi primele cifre: scumpirea va fi de 25%! Liberalii nu numai că nu le dau românilor bani în plus, dar le şi taie prin scumpiri nivelul de trai. Relansarea economică a ţării începe, de fapt, cu o terapie de şoc!”, conchide sursa menţionată.

Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW