Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Social-democrații acuză Guvernul că nu raportează corect cifrele despre Covid-19: Și-au pierdut orice fărâmă de logică. Rata infecțiilor scade sau crește în funcție de programarea ședințelor PSD

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 18 iunie 2020 Etichete: , , , ,

Social-democrații susțin că de zece zile, fix de când au anunțat că nu mai votează prelungirea stării de alertă, datele oficiale despre coronavirus „și-au pierdut orice fărâmă de logică. Cifrele oficiale au devenit cifrele liberale despre pandemie”.

„Numărul testelor înregistrează variații uriașe de pe-o zi pe alta, iar rata infecțiilor scade sau crește în funcție mai degrabă de programarea ședințelor PSD. Cifrele oficiale ale pandemiei au ajuns o loterie, la fel cum se întâmplă, de exemplu, când Orban și Cîțu dau din burtă numere total contradictorii despre firmele ce au obținut credite la IMM Invest.

Nu le mai putem crede raportările! Mai ales de când premierul l-a trimis în Grupul de Comunicare Strategică chiar pe #consilierul său personal de la #partid. Ce-l recomandă pe acesta pentru a ajunge alături de specialiștii în epidemiologie și sănătate publică? Răspunsul e simplu: doar pentru ca datele ajunse la români să fie vămuite drastic. Întâi au redus frecvența raportărilor, apoi informațile despre cei decedați, asta fiindcă presa le demonta prea des calculele.

Din obsesia liberalilor de a profita finaniar și politic de pandemie, au îmbolnăvit România de pandemită!”, acuză PSD.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW