Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


SNSPA își suspendă cursurile în perioada 10 – 13 martie / Cinci universități din România au întrerupt activitatea didactică

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 9 martie 2020 Etichete: , , ,

Școala Națională de Studii Politice și Administrative(SNSPA) a decis să suspende cursurile începând de marți până vineri inclusiv. Cinci universități din România au decis să întrerupă activitatea didactică din cauza crizei provocate de coronavirus. 

„Având în vedere Hotărârea Consiliului de Administrație al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), activitățile didactice la toate structurile academice din cadrul universității vor fi suspendate, în perioada 10-13 martie 2020, respectiv până la luarea unei decizii ulterioare. De asemenea, toate evenimentele (conferințe, lansări de carte, workshop-uri, dezbateri etc.) care erau programate luna aceasta la sediul SNSPA vor fi anulate”, se arată în comunicatul transmis de SNSPA.

Remus Pricopie, rectorul SNSPA, spune că preferă o abordare precaută în ceea ce privește coronavirusul

„Potrivit datelor prezentate de specialişti, problematica infectării cu noul coronavirus (Covid-19) este într-o dinamică insuficient cunoscută, așa că prefer o abordare precaută, care să ne ajute să-i protejăm pe studenți și să evităm eventuale probleme. Studenții SNSPA nu vor participa la cursuri până la finalul săptămânii, urmând ca vineri, 13 martie 2020, după o consultare mai largă, inclusiv cu autoritățile, să luăm o decizie privind modalitatea de desfășurare a cursurilor începând de luni, 16 martie 2020”, susține prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA.

Până în acest moment patru univeristăți din România au decis suspendarea cursurilor, respectiv Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, UMFST Târgu Mureș, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Ovidius” din Constanța.

sursa foto: Revista 22

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW