Thursday, October 6, 2022
Jurnalism corect


Site-ul IMM INVEST a fost relansat/ În doar trei ore au aplicat pentru finanțări aproape 6.000 de firme

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 28 aprilie 2020 Etichete: , ,

Site-ul ImmInvest.ro a fost relansat și poate fi accesat începând de marți dimineață, iar până la ora 11:00 au aplicat pentru finanțări aproape 6.000 de firme.

Potrivit Serviciului de Telecomunicații Speciale, în baza analizei realizată împreună cu reprezentanții Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, portalul http://www.imminvest.ro a fost preluat pentru dezvoltare, administrare și găzduire de către Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Arhitectura informatică a portalului a fost reproiectată, optimizată, securizată și consolidată astfel încât să permită funcționarea în condiții de accesare simultană a unui număr ridicat de utilizatori.

Totodată, specialiștii STS desfășoară permanent activități de prevenire a incidentelor de securitate.

Înscrierile online se vor desfășura în sesiune continuă, până la sfârșitul anului 2020 și până la epuizarea plafonului alocat de 15 miliarde de lei, au anunțat autoritățile.

Site-ul a mai fost lansat o dată săptămâna trecută, însă antreprenorii s-au plâns că nu pot accesa portalul. Ulterior, ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a acuzat un atac cibernetic din partea PSD.

Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW