Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Sindicatul Europol reclamă modificarea procedurii cercetării disciplinare, în plină pandemie: Se dorește distrugerea polițiștilor vocali care spun lumii despre mizeria din sistemul ăsta mafiot

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 26 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Sindicatul Europol critică modificarea procedurii cercetării disciplinare, în plină pandemie de coronavirus, în loc să se ia măsuri pentru protecția oamenilor legii. Sindicaliștii afirmă că se dorește „distrugerea polițiștilor vocali care spun lumii despre mizeria din sistemul ăsta mafiot, pe alocuri, numit Ministerul Afacerilor Interne”.

Sindicatul Europol a postat, duminică, pe Facebook, un mesaj intitulat ”Ministerul, pandemia, libertatea de exprimare”, în care susține că autoritățile au profitat de pandemia de coronavirus.

”E clar ca lumina zilei că virusul asta ordinar, perfidy, dar sensibil la săpun, a pus pe jar o lume întreagă. În întunericul nopţii din minţile unor personaje din MAI, umbrele metehnelor comuniste se disting la fel de clar, ba uneori pulsează o lumina fosforescentă, că meduzele alea flescaite, fără creier. De luptat cu virusul trebuie să luptăm toţi, împreună, personal medical, pompieri, jandarmi, cetăţeni, jandarmi, poliţişti, etc. Pe poliţişti, ministerul îi vrea muţi (morţi) şi în stare de urgenţă. Uşor de sacrificat. Principala preocupare a băloşilor (meduza-i băloasă, precum ştiţi) din MAI, în ceea ce-i priveşte pe poliţişti, a fost modificarea procedurii cercetării disciplinare, nu vreo acţiune de protejare a acestora, Doamne fereşte”, au scris sindicaliştii.

Potrivit acestora, pe timpul stării de urgență, pe lângă virus, , ”trebuie distruşi şi poliţiştii vocali, cei care spun lumii, deschis, despre mizeria din sistemul asta mafiot, pe alocuri, numit Ministerul Afacerilor Interne”.

”Pentru băloşi, noi suntem doar cifre în statistici. Ei pentru noi sunt nişte criminali, din vina lor mor poliţişti. Nu ne puteţi opri să gândim şi să vorbim liber! Nu suntem sclavii nimănui, dăm socoteală doar în faţa poporului pe care am jurat să-l apărăm de hoţi, criminali, violatori, politicieni corupţi! Pe lângă ţelurile noastre, ale voastre sunt mici, la fel ca praful ce se va depune pe fila voastră de istorie. Românii vor poliţişti puternici, dotaţi cu tot ce-i poate apara inclusiv de voi, politicieni cu meduze-n cap. Scăpăm noi de pandemie,n-om muri toţi. Ne luăm Poliţia înapoi, o să vedeţi”, au mai scris sindicaliştii.

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW