Tuesday, April 23, 2024
Jurnalism corect


Sindicatul Europol: Focar de coronavirus la IPJ Cluj, acolo unde mai mulți polițiști, printre care adjunctul șefului Poliției, au fost infectați

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 13 iulie 2020 Etichete: , , ,

Sindicatul Europol susține că la Inspectoratul Județean de Poliție Cluj au fost confirmați mai mulți polițiști cu coronavirus, între care se află și adjunctul Constantin Ilea și șeful Serviciului logistic.

”Încă un focar de Covid-19 la un inspectorat de poliţie. După ce săptămâna trecută, şeful IPJ Olt a fost depistat pozitiv, astăzi, un nou focar a apărut la IPJ Cluj, acolo unde adjunctul şefului IPJ, Constantin Ilea a fost depistat pozitiv alături de şeful Serviciului logistic, un coleg de la audit, cât şi alţi poliţişti din cadrul biroul administrativ”, a anunţat, luni, Sindicatul Europol.

Potrivit sursei citate, o parte dintre cei infectaţi au fost trimişi în izolare la Hotelul Colina, aflat în subordinea instituţiei, restul în izolare la domiciliu.

”Încă o dată tragem un semnal de alarmă cu privire la riscurile iminente la care sunt supuşi poliţiştii în exercitarea atribuţiilor de serviciu. De asemenea, poliţiştii încă aşteaptă ca ministrul Vela să facă public numărul colegilor infectaţi”, au mai transmis sindicaliţii.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW