Thursday, April 25, 2024
Jurnalism corect


Sindicatul care a orchestrat greva ilegală de la STB vrea întâlnire cu Consiliul de Administrație

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 23 ianuarie 2022

Reprezentanții Sindicatului Transportatorilor din București, cel care a orchestrat greva ilegală de la STB, au adresat public o invitație membrilor Consiliului de Administrație pentru a participa la o în vederea întâlnire soluționării crizei. 

„Având în vedere invitaţia Directorului General primită prin WhatsApp, astăzi 23.01.2022 ora 11:56, pentru o întâlnire la ora 12:00, în vederea deblocării situaţiei create la nivel de STB SA, neavând timpul necesar pentru a da curs întâlnirii, vă comunicăm că în cursul zilei de mâine dimineaţă, solicităm o întâlnire cu membri CA STB SA, singurii care pot decide, pentru a discuta şi a indentifica o soluţie care să conducă la încheierea acestui conflict spontan. Precizăm că persoanele mandatate din partea salariaţilor sunt cei din conducerea Sindicatului Transportatorilor din Bucureşti. Aşteptăm să ne comunicaţi, în timp util, ora şi locul întâlnirii”, se menţionează în comunicatul remis de organizaţia sindicală.

Conform informațiilor Mainnews.ro, membrii Consiliului de Administrație urmează să decidă în această seară dacă vor da curs invitației lansate de conducerea sindicatului.

De patru zile activitatea transportului public suprateran din București este aproape paralizată de o grevă ilegală organizată de Sindicatul Transportatorilor, condus de Vasile Petrariu, care ocupă și funcția de consilier general PSD. Principala revendicare a protestatarilor este înlocuirea lui Adrian Criț din funcția de director general al companiei.

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW