Friday, May 20, 2022
Jurnalism corect


Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională: „Este al țării!”

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 17 iulie 2019 Etichete: , ,

Simona Halep s-a întâlnit cu fanii, la Arena Națională, pentru a le prezenta trofeul de la Wimbledon. În urmă cu un an, aproximativ 20.000 de fani au aclamat-o pe Simona, după victoria de la Roland Garros.

„Trofeul acesta este al țării în primul rând. Este o seară foarte specială pentru mine, vă mulțumesc mult că ați venit. Să ne bucurăm și să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile”, a transmis Simona Halep de pe Arena Națională.

Imediat după câștigarea turneului de la Wimbledon, președintele Klaus Iohannis i-a acordat Simonei cea mai înaltă distincție a statului român, Ordinul Național „Steaua României”, în grad de Cavaler.

„Prin dăruirea, devotamentul și profesionalismul său, demonstrate atât pe terenul de tenis, cât și în afara sa, Simona Halep a promovat numele țării noastre în întreaga lume. Simona Halep este un model pentru tânăra generație, iar implicarea sa în popularizarea tenisului în rândul copiilor reprezintă un uriaș câștig pentru sportul românesc”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

„Am intrat pe teren și am dat tot ce am putut. A fost visul mamei mele. Multumesc, mama! Mulţumesc ţării mele. Ma susţin de fiecare dată, oriunde aş juca”, a spus Simona Halep la finalul meciului.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW