Wednesday, December 8, 2021
Jurnalism corect


Simona Halep ajută victimele incendiilor din Australia: Voi dona 200 de dolari de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 5 ianuarie 2020 Etichete: , , , , ,

Simona Halep, numărul 4 WTA, ajută victimele afectate de incendiile violente din Australia și va dona câte 200 de dolari de fiecare dată când îl va enerva pe antrenorul său, australianul Darren Cahill, a anun’at sportiva, pe o pagină de socializare.

Românca a anunțat pe contul său de Twitter că a ales o metodă inedită prin care să se implice în ajutarea victimelor incendiilor din Australia. Sportiva va dona bani pentru această cauză de fiecare dată când își va enerva antrenorul.

„Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea:de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, a scris Halep pe Twitter.

Darren Cahill a venit imediat cu o reacție și a spus că va dona câte 50 de dolari de fiecare data când va avea o ieșire nervoasă.

„Bine jucat, Simona! Și eu voi da cu tine câte 50 de dolari pentru fiecare ieșire nervoasă. Așa că, pentru prima dată, voi spune ‘Bravo’!. Sufletele noastre sunt alături de pompieri, voluntari, cei de la serviciile de urgență și de toate familiile afectate”, a scris Darren Cahill, tot pe Twitter.

Mai mulți artiști, sportivit, chiar și familia regală britanică s-au implicat în strângerile de fonduri pentru victimele incendiilor devastatoare din Australia.

sursa foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW