Wednesday, October 28, 2020
Jurnalism corect


Simona Halep duce la Constanța trofeul de la Wimbledon/Marea campioană, sărbătorită în orașul natal

By Redactia , in Stirile zilei , at 20 iulie 2019

Simona Halep a fost sărbătorită la Constanța, în orașul natal, unde a prezentat fanilor cel mai recent trofeu câștigat.

„Sunt foarte emoționată pentru că atat de mulți oameni au venit să vadă acest trofeu pentru care eu am muncit mai mult de 20 de ani. Drumul nu a fost ușor. Mulțumesc familiei mele care mereu mi-a fost alături, antrenorii mei, vreau să le mulțumesc pentru că au clădit această casuță în care ma aflu acum, fiecare dintre ei a pus o cărămidă”, a spus Simona în fața miilor de constănțeni adunați în Piața Ovidiu.

„Nu pot să îmi exprim bucuria, nu pot să exprim acel moment. La Wimbledon a fost o împlinire a carierei mele. Nu vreau să mă opresc aici…Cu toții trebuie să credem în noi că suntem puternici”, a mai spus Simona.

Pe traseul Bulevardul Tomis – Strada Termele Romane – Bulevardul Regina Elisabeta – Piața Ovidiu, Simona a fost aclamată și primită cu bucurie de mii de oameni.

„Vă invităm pe toți, constănțeni sau turiști, cu mic, cu mare, să o întâmpinăm pe campioana noastră! Sâmbătă, 20 iulie, Constanța își sărbătorește campioana. Haideți să îi arătăm Simonei cât de mult o iubim!”

Acesta este mesajul primăriei din Constanța care a pregătit, în Piața Ovidiu, mai multe manifestări dedicate marii sportive. În centrul orașului este amplasată o scenă unde vor fi mai multe concerte, iar Simona își va saluta fanii dintr-un autobuz etajat, pe traseul Bulevardul Tomis – Strada Termele Romane – Bulevardul Regina Elisabeta – Piața Ovidiu.

Pe 15 iulie, când a revenit în țară, de la Wimbledon, Simona a avut parte de o festivitate, pe Arena Națională. 30.000 de fani au venit să împartă cu marea campioană bucuria câștigării trofeului de la Wimbledon.

Foto: www.ziuadeconstanta.ro

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW