Wednesday, May 19, 2021
Jurnalism corect


Sile Cămătaru, condamnat definitiv la șase ani de închisoare cu executare

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 7 februarie 2020 Etichete: , ,

Interlopul Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a fost condamnat definitiv la șase ani de închisoare cu executare pentru proxenetism, potrivit deciziei Curții de Apel București.

Instanța a revocat, joi seara, eliberarea condiționată a acestuia și a dispus să execute și un rest de pedeapsă de 1.210 zile de închisoare din pedeapsa de 13 ani dintr-o condamnare mai veche dată de Înalta Curte de Casație și Justiție.

„ (…) condamnă pe inculpatul Balint Vasile la pedeapsa principală de 6 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de proxenetism în formă continuată”, se arată în decizia instanței.

Totodată, Sile Cămătaru trebuie să achite și o amendă penală de 5.000 de lei.

În același dosar, au mai fost condamnați pentru proxenetism oameni de afaceri și interlopi la pedepse între doi ani și trei ani cu suspendare. Printre aceștia se numără și trei cetățeni străini, patroni ai unor cazinouri.

Potrivit procurorilor, în perioada iunie- octombrie 2014, Sile Cămătaru, ajutat de Adrian Panduru, a determinat și înlesnit practicarea prostituției de către mai multe femei.

Adrian Panduru se ocupa de racolarea clienților, mai exact străini veniți pentru a practica jocuri de noroc în cazinouri din București.

„Tariful” femeilor era aproximativ 100 euro sau 400 lei pentru o oră.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW