Saturday, November 27, 2021
Jurnalism corect


SIIJ : audieri în cazul Caracal. S-a deschis dosar de abuz în serviciu

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 3 august 2019 Etichete: , ,

Secția specială pentru magistrați a început audierile în dosarul deschis în cazul Caracal, susține digi24. Mai mulți polițiști din Olt au fost chemați la audieri, pentru a da detalii despre ancheta făcută după ce părinții Alexandrei Măceșanu au reclamat, în urmă cu nouă zile, dispariția fetei de 15 ani.Secția specială a deschis o anchetă pentru abuz în serviciu, în care verifică atât intervenția magistraților și a polițiștilor de după apelurile la 112 ale Alexandrei, cât și modul în care DIICOT Craiova a investigat cazul Luizei Melencu, tânăra dispărută în aprilie, pe care Gheorghe Dincăa recunoscut că a ucis-o.

În ultimele zile, secția a ridicat documente legate de instrumentarea celor două cazuri, între timp reunite, de la șase instanțe și parchete – Parchetul Caracal, Parchetul Olt, DIICOT Craiova, Judecătoria Caracal, Judecătoria Craiova și Curtea de Apel Craiova. De asemenea, Secția specială a cerut mai multe documente și de la Inspectoratul Județean de Poliție Olt și de la cel din Dolj.

Toate aceste structuri au fost implicate, pe parcursul ultimelor patru luni, în investigațiile derulate inițial pentru depistarea Luizei iar apoi pentru căutarea Alexandrei.

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW