Friday, September 22, 2023
Jurnalism corect


Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din cadrul Primăriei Sibiu îşi suspendă activitatea, după ce cinci angajaţi au fost confirmaţi cu coronavirus

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 26 aprilie 2020 Etichete:

Serviciu de Evidență a Persoanei din cadrul Primăriei Sibiu își suspendă activitatea, începând de luni, după ce cinci angajați au fost confirmați cu virusul Covid-19.

”Serviciul de Evidenţă a Persoanei, care funcţiona la parterul sediului Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei nr. 1-3, îşi suspendă temporar activitatea începând de luni, 27 aprilie în contextul în care cinci angajaţi ai acestui serviciu au fost confirmaţi până în prezent ca fiind infectaţi cu COVID – 19. Precizăm că opt dintre cei 11 angajaţi ai Serviciului se aflau deja în izolare, unul din data de 8 aprilie, iar restul din data de 16 aprilie. Prin urmare aceştia nu au mai venit în contact cu publicul”, a transmis Primăria Sibiu.

Potrivit sursei citate, activitatea Serviciului va fi preluată de Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Sibiu.

Persoanele care au avut programări la Serviciul de Evidenţă a Persoanei în următoarea săptămână vor fi notificate prin email cu privire la această modificare şi vor fi îndrumate să se adreseze Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanei Sibiu.

”Activitatea serviciilor care gestionează căsătoriile, naşterile şi decesele, situate la etajul I al clădirii, va continua, aici nefiind înregistrat nici un caz de îmbolnăvire până în prezent. Precizăm că întreg sediul secundar al Primăriei situat pe bulevardul Victoriei nr. 1-3 a fost dezinfectat în cursul zilei de miercuri, 22 aprilie, precum şi în cursul zilei de vineri, 24 aprilie”, a mai transmis Primăria Sibiu.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: mainnews.ro/serviciul-de-evidenta-a-persoanei-din-cadrul-primariei-sibiu-isi-suspenda-activitatea-dupa-ce-cinci-angajati-au-fost-confirmati-cu-coronavirus/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW