Sunday, July 3, 2022
Jurnalism corect


Șerban Nicolae, puternic mesaj antieuropean: Birocrații de la Bruxelles au mai născut o aberație crezând că slujbele sunt doar un monolog al preoților / Nu e de mirare că adepții sectei lui Soros s-au convertit, la ordin, în „creștini”

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 3 decembrie 2020

Senatorul Șerban Nicolae, candidat din partea Partidului Ecologist Român pentru un nou mandat în camera superioară a Parlamentului a criticat vehement Comisia Europeană pentru recomandarea ca liturghiile de Crăciun să fie înlocuite cu inițiative online sau la televizor. 

„Birocrații de la Bruxelles, niște funcționari numiți exclusiv prin negocieri și compromisuri eminamente politice, au mai născut o aberație. Crezând, probabil, că slujbele religioase sunt doar un monolog al preoților în fața credincioșilor, recomandă folosirea tehnologiei moderne. Nimic cu Dumnezeu! În mintea lor puțină și în sufletul lor lipsă ei cred că liturghia e un fel de ședință. Sau un workshop. Nu e de mirare că adepții sectei lui Soros, cei care urlau până de curând că moaștele creștine sunt doar „morți putreziți” (vedeți postarea lui Liviu Pleșoianu) s-au convertit, la ordin, în „creștini” fervenți. Oportunismul și lichelismul îi ajută să se fardeze gros și să înșele pe cine mai pot. Pe baza „recomandărilor” birocraților de la Bruxelles, n-ar fi de mirare ca, în curând, impostorii să susțină în stradă înființarea Parchetului European al Credințelor Religioase, pe care să-l conducă, bineînțeles, zeița lor adorată, Codruța.
Deșteaptă-te române! Înlătură impostorii și marionetele și vino alături de patrioții autentici! Împreună, vindecăm România!”, a mai afirmat fostul membru PSD.

Șerban Nicolae s-a remarcat de-a lungul timpului în Parlament prin inițierea mai multor proiecte de lege care au vizat creșterea controlului în justiție.

După înlocuirea lui Liviu Dragnea în funcția de președinte al PSD, Șerban Nicolae, considerat unul dintre radicalii formațiunii, a intrat în dizgrația noii conduceri, totul culminând cu neincluderea sa pe listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Alături de Liviu Pleșoianu, o altă voce radicală a social-democraților, Șerban Nicolae s-a înscris în Partidul Ecologist Român, unde mai este coleg cu fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, fostul europarlamentar, Cătălin Ivan, și fostul ministru al românilor de pretutindeni, Bogdan Stanoevici.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW