Thursday, January 23, 2020
Jurnalism corect


Șerban Nicolae, postare controversată pe Facebook: Guvernul Orban Omul-Foarfece a preluat frâiele Puterii

By Raluca Ionescu , in Politic Stirile zilei , at 8 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Șerban Nicolae a scris o postare controversată pe pagina sa de Facebook intitulată „neofanarioții” în care afirmă că Guvernul Orban „omul-foarfece” a preluat frâiele Puterii fără voința românilor.

„NEOFANARIOȚII

Fără voința românilor, fără alegeri democratice, guvernul Orban Omul-Foarfece a preluat frâiele Puterii. Rețeta e verificată și încă funcționează. Ca acum trei sute de ani, s-au milogit târându-se în fața stăpânilor, au dus peșcheșuri grase la Înalta Poartă și au făgăduit averile Țării, dar au căpătat firmanul dorit. Gauleiterul rânjește satisfăcut. Și stăpânii lui sunt mulțumiți și sigur o să-și țină promisiunile. Prăpădul poate începe! Aurul, pădurile, gazele, energia electrică, întreaga vistierie a Țării, totul poate fi acum dat fără opreliște și fără rușine. Pentru români vor urma biruri și taxe noi, impozite mărite și venituri tăiate. Promisiunile neofanarioților sunt mari iar stăpânii lor nu se joacă.

Printre primii care vor simți jugul neofanarioților vor fi agricultorii și micii întreprinzători. Producătorii de legume și fructe, crescătorii de animale și cei cu afaceri mici își vor vedea munca ruinată. Neofanarioții urăsc capitalul românesc și pe întreprinzătorul român: Urăsc pe românul care nu vrea să fie slugă. În general urăsc orice mai puțin lesa stăpânilor. Timpul e scurt și stăpânii n-au răbdare. Nu e doar prostie și slugărnicie. E multă ticăloșie, antrenată și îndelung pregătită. Cetele de arnăuți sunt gata să plece. În curând vor fi focuri pe dealuri.

Citeste si:  Orban face curăţenie în Guvern: Aștept să fac febră musculară de la semnat decizii de demitere

Deocamdată pare o poveste. O las și eu aici… Dar am să revin!”, a scris Șerban Nicolae, pe pagina sa.

sursa foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW