Tuesday, May 17, 2022
Jurnalism corect


Șerban Nicolae, despre Mugur Isărescu: „un impostor stătea pe o bancă de aur. Ai învins, Manole”

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 5 iulie 2019 Etichete: , ,

Șerban Nicolae continuă seria atacurilor la adresa Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, despre care spune că este un „impostor”.

Șerban Nicolae a scris pe pagina personală de Facebook un text ironic la adresa lui Mugur Isărescu pe care îl numește „viticultor bancar”.

„UN IMPOSTOR STĂTEA PE-O BANCĂ
Știri de Ultima Oară:
– Costurile aducerii și depozitării în țară a celor 63,7 tone de aur din rezerva României, folosind capacitățile Ministerului Apărării Naționale, nu depășesc câteva sute de mii de euro. Mult mai puțin decât a costat scoaterea aurului din țară. De data asta, nu se mai adaugă comisioane și bonusuri de performanță!
– Pe teritoriul României, în stocurile de minereu extras (încă neprocesat) ale unei companii deținute de stat, se găsește aur în cantitate de peste trei sute de tone!
– Noul și ambițiosul guvernator al BNR e un om consecvent și riguros. Ca și la începutul ultimelor două mandate (de câte cinci ani!), și-a fixat ca obiectiv „aderarea României la zona Euro”. Cercetătorii britanici confirmă științific șansele mari de reușită, prin aplicarea principiului matematic-bancar – „a treia oară-i cu noroc”!
– Un important investitor străin și-a programat vizita obligatorie la Banca Angliei înainte de a deschide o șaormerie în București, pe strada Lipscani 25!
– Viticultorul bancar confirmă că Bundesbank repatriază aurul Germaniei, pentru că „sunt nemţi, dar au şi ei Şerbanii lor”. Da, cine n-are Șerbani să-și cumpere, dar treizeci de arginți nu reprezintă prețul corect!
Un impostor călărea o bancă de aur. Și banca s-a rupt. Pentru că cel mai deștept cedează! Ai învins, Manole! Gold bye!”

Șerban Nicolae a fost unul dintre senatorii PSD care s-au opus încă de la început prelungirii mandatului lui Mugur Isărescu ca guvernator al BNR.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW