Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Senatorul independent Emanuel Savin revine în PSD, după ce a trecut prin PNL și Pro România

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 19 februarie 2020 Etichete: , , ,

Senatorul independent Emanuel Savin a luat decizia să revină în grupul parlamentar al PSD. Acesta a demisionat din Partidul Social Democrat în septembrie anul trecut, iar între timp s-a înscris în PNL și în Pro România. 

Emanuel Savin a demisionat din grupul parlamentar al PSD, în septembrie 2019, după care, în februarie 2020, s-a afiliat grupului parlamentar al PNL.

Între timp, senatorul a rupt relațiile cu liberalii și a început să activeze ca independent. Acesta a anunțat recent că va candida la primăria Ploieşti, din partea Pro România.

„Eu sunt afiliat la PNL la ora actuală, dar nu am apucat nici măcar să mă declar pentru că s-a închis sesiunea. (…)dar dacă oamenii s-au sucit și mi-au făcut aici o organizație pe Valea Prahovei, atunci m-am supărat și am terminat cu ei orice discuție. Luni o să anunț la plen că renunț la afiliere și devin senator independent (…). Și atunci m-am supărat și-am zis să-mi văd de treburile mele, așa că intenționez să trec la Pro România. O să candidez la primăria Ploiești din partea Pro România. De ce să nu candidez?”,​ declara, la începutul lunii februarie, Emanoil Savin pentru ziarul Incomod.

sursa foto: libertatea.ro

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW