Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


Senatorul Claudiu Mureşan pleacă din USR

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 23 iunie 2023 Etichete:

Senatorul Claudiu Mureşan îşi anunţă vineri plecarea din USR. El precizează că îşi va continua activitatea ca senator neafiliat.

”Etapa din viaţa mea numită USR se încheie astăzi, odată cu demisia pe care am trimis-o conducerii partidului. Atunci când energia consumata in lupte interne este mai mare decât cea folosită pentru proiecte şi acţiuni benefice oamenilor, e nevoie de o decizie şi o schimbare in consecinţă. Şi asta fac eu astăzi. Eu şi USR Sibiu, filiala judeteana din care eu am facut parte, mergem pe drumuri paralele de aproape 2 ani, aşa că demisia mea de azi este una logică şi, sper eu, benefică pentru ambele părţi”, scrie senatorul pe Facebook.

Claudiu Mureşan arată că ”a fost o etapă cu multă muncă şi speranţă, cu încercări, succese, cu dezamăgiri şi cu lupte pierdute, si din nou speranţă şi muncă, dar, nici în politică, cetatea nu este a celor care o construiesc, ci a celor care o cuceresc”.

”Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut până acum, colegilor din Senat, din Camera Deputaţilor, staff-ului, dar şi celor care m-au jignit sau ignorat pentru că şi datorită lor am devenit mai bun, mai harnic, mai eficient. Tuturor le doresc sănătate si succes! Îmi voi continua activitatea ca senator neafiliat şi voi lupta în continuare pentru România de calitate pe care ne-o dorim cu toţii. Am intrat în politică ca să schimb România în mai bine şi sunt decis să continui această luptă”, mai spune senatorul.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW