Saturday, May 25, 2024
Jurnalism corect


Semnal de alarmă tras de președintele ANPC. Măști vândute în România, incluse pe lista produselor periculoase

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 1 iunie 2020 Etichete: , ,

Președintele ANPC, Paul Anghel, trage un semnal de alarmă și spune că anumite modele de măști sanitare de protecție se află pe sistemul de alertă privind produsele periculoase.

Potrivit acestuia, capacitatea de filtrare a acestor măști este insuficientă și nici nu se adaptează corespunzător la forma feței.

 “ATENȚIE: Câteva modele de măști aflate pe sistemul de alerta rapida RAPEX privind produsele periculoase.Capacitatea totală de filtrare a măștilor este insuficientă, iar maștile nu se adaptează corespunzător la față.În consecință, o cantitate excesivă de particule sau de microorganisme poate trece prin măști, sporind riscul de infecție în cazul în care nu este combinată cu măsuri de protecție suplimentare./Nu respectă Regulamentul privind echipamentele individuale de protecție”, a scris Paul Anghel, pe pagina sa de Facebook.

sursa foto: Crucea Roșie

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/semnal-de-alarma-tras-de-presedintele-anpc-masti-vandute-in-romania-incluse-pe-lista-produselor-periculoase/ […]

  • … [Trackback]

    […] Info to that Topic: mainnews.ro/semnal-de-alarma-tras-de-presedintele-anpc-masti-vandute-in-romania-incluse-pe-lista-produselor-periculoase/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW