Sunday, August 14, 2022
Jurnalism corect


Șeful Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, cercetat pentru că și-a șantajat și amenințat fosta iubită. Încă 4 persoane, inclusiv un medic, implicate în același dosar

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 13 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Șeful Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, Adrian Truică,  este vizat într-un dosar de șantaj după ce și-a amenințat fosta iubită că dacă nu va întreține relații intime cu el va publica niște poze nud cu aceasta. În același dosar mai sunt vizate 4 persoane, angajați ai SJA Caraș-Severin, printre care și un medic și doi șoferi. 

Până să fie director al Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin, funcție pe care a câștigat-o prin concurs, Truică a fost medic pe ambulanță în Caransebeș. Acesta a mai ocupat și poziția de consilier local PSD.

Miercuri, procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie au efectuat mai multe percheziții în Caransebeș, Reșița și în comuna Buchin. Perchezițiile au avut loc și la sediul Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin

Din luna februarie și până acum, șeful SJA Caraș-Severin a amenințat-o și a constrâns-o psihic și fizic pe fosta sa iubită pentru a o convinge să reia relația pe care o încheiaseră.

Suspectul ar fi amenințat-o pe fată că va publica mai multe poze indecente cu aceasta. Mai mult, acesta, cu ajutorul a doi șoferi și un medic, ar fi urmărit-o pe fată pentru a o intimida.

Conform mesajelor de amenințare dintre cei doi, medicul medicul împreună cu  cei doi  şoferi au urmărit persoana vătămată, în oraș, chiar în timpul serviciului.

În martie, șeful SAJ a amenințat-o prin mesaje pe fosta sa iubită, spunându-i că deține filmări în ipostaze nud cu ea, într-o cameră de hotel din Băile Herculane și că o poate face de rușine cu aceste imagini.

Tot atunci, suspectul  l-a sunat pe fostul soț al femeii și i-a spus că are imagini nud cu aceasta și că i le poate da pentru a obține custodia fiului lor minor.

În iunie, șeful SAJ a amenințat-o pe femeie prin mesaje spunându-i că o va lăsa fără serviciu și că îi va trimite controale pentru a fi dată afară.

În octombrie, femeia a fost oprită în trafic de către suspect, acesta tăindu-i calea cu mașina pe care o conducea.

„Cu acest prilej suspectul l-a chemat sa-l sprijine în această acțiune şi pe un alt suspect după care a amenințat-o pe persoana vătămată că de data aceasta nu o mai iartă, a păsuit-o destul și că are relații suficiente cât să poată determina demiterea sa de la locul de muncă pe care îl deține”, notează procurorii.

Tot atunci, bărbatul suspect l-a sunat pe șeful fostei sale iubite și i-a spus să îi desfacă contractul de muncă, făcând aluzie la posibile repercusiuni asupra firmei în cazul în care nu recurge la această variantă.

Urmează ca cinci persoane să fie aduse la sediul DIICOT Caraş-Severin.

sursa foto: EuropaFM

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW