Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Șeful Poliției din Bolintin Vale a bătut un bărbat culcat la pământ / A fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 23 aprilie 2020 Etichete: , ,

Un nou incident în care sunt implicați oamenii legii s-a întâmplat în Bolintin Vale. Un bărbat trântit la pământ în urma unei intervenții a fost agresat cu brutalitate chiar de șeful Poliției din Bolintin Vale. În această cauză IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Giurgiu a declarat pentru HotNews.ro că a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă și a fost sesizată unitatea de parchet competentă.

„La data de 17 aprilie a.c., am fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din orașul Bolintin Vale, din județul Giurgiu, are loc un conflict între două familii. Polișistii s-au deplasat la fata locului, ocazie cu care au aplanat conflictul, însă acesta a continuat și în ziua de sâmbătă, în timp ce persoanele în cauză se aflau pe strada, la un grătar si consumând băuturi alcoolice.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional conform prevederilor ordonanțelor militare cu amendă în cuantum de 13.000 de lei.

Cu privire la modul de interventie al polițiștilor, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, fiind sesizată unitatea de parchet competenta”.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/seful-politiei-din-bolintin-vale-a-batut-un-barbat-culcat-la-pamant-a-fost-deschis-dosar-penal-pentru-purtare-abuziva/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More on to that Topic: mainnews.ro/seful-politiei-din-bolintin-vale-a-batut-un-barbat-culcat-la-pamant-a-fost-deschis-dosar-penal-pentru-purtare-abuziva/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *