Friday, August 19, 2022
Jurnalism corect


Șeful Poliției Câmpia Turzii ar fi fost prins băut la volan. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 10 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Șeful Poliției Câmpia Turzii, Dorel Florian Fodorean, a fost oprit de polițiștii rutieri în trafic și, pentru că mirosea a alcool, oamenii legii i-au cerut să fie testat. Fiindcă a refuzat testarea, IPJ Cluj a început cercetarea disciplinară a acestuia, potrivit unor surse.

Polițistul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii existenței/ inexistenței alcoolemiei în sânge.

„Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naționale și Europene, au depistat joi seara un conducător auto de 50 de ani, din Câmpia Turzii, în privința căruia exista suspiciunea că s-ar afla sub influența alcoolului. Acesta a fost depistat conducând un autoturism pe strada Laminoriștilor (DN15-E60) din Câmpia Turzii. Bărbatului i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă din motive medicale a refuzat. Prin urmare, acesta a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii existenței/inexistenței alcoolemiei în sânge. Întrucât persoana în cauză are calitatea de polițist, în paralel se efectuează o anchetă internă, conducerea inspectoratului dispunând cercetarea disciplinarea a acestuia”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Anchetatorii fac cercetări pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Polițiștii fac cercetări pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW