Sunday, June 23, 2024
Jurnalism corect


Șeful IPJ Vâlcea a fost demis. Marcel Vela: Prima demitere online făcută de ministru pentru un inspector-șef

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 31 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, l-a demis, marți, pe șeful Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, comisarul Sorin Oară.

Marcel Vela a fost deranjat de faptul că IPJ Vrancea este reprezentat de către adjunctul instituției la videoconferința cu prefecții, care a motivat că Sorin Oară nu a putut veni fiindcă este în concediu.

„Spuneţi-i că pentru că nu e la videoconferinţă, pentru că nu a manageriat bine cele 23 de acte de ultraj, pentru că circulă cum circulă – am înţeles că e a doua oară când încalcă Codul rutier, nu? – spuneţi-i că acum, aici, l-am demis. Prima demitere online făcută de ministru pentru un inspector-şef”, a afirmat Marcel Vela.

Șeful Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, comisarul Sorin Oară, a fost prins de polițiștii din Horezu cu o viteză mult peste limita legală. Acesta a rămas fără permisul de conducere chiar în ziua de Crăciun.

Comisarul Sorin Oară a fost depistat pe raza orașului Horezu, fiind înregistrat de radar cu o viteză de 125 km/h, iar limita legală în acea zonă de drum este de 70 km/h, potrivit unor surse mainnews.ro.

Polițiștii i-au suspendat comisarului permisul de conducere pentru 90 de zile, cu posibilitate de reducere la 30 de zile.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW