Friday, August 19, 2022
Jurnalism corect


Şeful DNA Constanţa, care i-a trimis în judecată pe Mazăre şi Constantinescu, anchetat de SIIJ

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 8 iunie 2019 Etichete: , ,

Şeful DNA Constanţa, anchetat de Secţia pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie. Adrian Bodean a declarat că are calitatea de suspect într-o cauză deschisă în urma unei plângeri formulate de un inculpate pe care l-a trimis în judecată.

„Am fost citat la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție luni, la ora 13:00. Am calitate de suspect într-un dosar deschis în urma unei plângeri făcute de avocatul Sorin Calaigii, unul dintre inculpații pe care i-am trimis în judecată și care a fost condamnat la închisoare cu executare în ambele instanțe”, a explicat Bodean”, a declarat Bodean pentru G4Media.

Magistratul s-a exprimat împotriva modificărilor formulate în ultimii ani la legislaţia penală, precum şi pentru desfiinţarea SIIJ.

Procurorul s-a înscris în cursa pentru şefia DNA, însă a fost respins de Tudorel Toader. Adrian Bodean i-a anchetat pe Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. În cazul lui Nicuşor Constantinescu, magistratul a obţinut o condamnare definitivă de 5 ani. Radu Mazăre a fost condamnat în primă instanţă la 6 ani şi 6 luni de detenţie.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW