Wednesday, December 2, 2020
Jurnalism corect


Șeful ANCOM, prezent la Conferința județeană a PSD Tulcea. Grindeanu: Partidul trebuie să intre în dispozitiv de luptă. Trebuie să facem altfel de opoziție

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 18 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Președintele Autorității Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii, Sorin Grindeanu, fost premier al României, a fost prezent, sâmbătă, la Conferința județeană a PSD Tulcea, în cadrul căreia a declarat că PSD trebuie să facă o altfel de opoziție, fără compromisuri și să facă „mutări curajoase”.

„PSD trebuie să intre în dispozitiv de luptă, fără nici un fel de compromis, cu o opoziţie cât se poate de constructivă. Îi dau dreptate lui Eugen (Teodorovici, n.red.), noi trebuie să facem altfel de opoziţie, o opoziţie cât se poate de fermă, fără compromisuri, concisă, la subiect, şi nu trebuie să criticăm doar de dragul de a critica. Degeaba critici însă, dacă n-ai voci credibile. Trebuie să ieşim din acea zodie nefastă de soluţii de compromis care au generat poate în ultimii ani situaţia în care ne aflăm acum. Trebuie să spunem şi să facem mutări curajoase”, a în plenul Conferinţei judeţene a PSD Tulcea,

Grindeanu: Nu e loc de compromis

Grindeanu susține că „dacă nu știm să ne adaptăm la noile provocări, lucrurile vor evolua și va veni istoria peste noi”.

„(…) Cu toate riscurile, va trebui să facem anumite lucruri care să ne repună pe traiectoria potrivită. Avem o reprezentare în Parlament care ne poate duce, prin diverse alianţe punctuale, să dictăm jocul în România. Nu trebuie să dăm la o parte acest atu pe care-l are PSD. Nu e loc de compromis pentru că planul de trimitere (a PSD – n.r.) în afara Parlamentului a pornit prin acest abuz împotriva căruia trebuie să luptăm prin toate forţele, abuzul de a schimba legile electorale. Nu trebuie să permitem aşa ceva”, a mai precizat Grindeanu.

Grindeanu: Congresul PSD trebuie să fie despre obiectivele partidului, nu despre persoane

Potrivit fostului premier, cel mai important lucru pentru social-democrați în perioada următoare nu este Congresul.

„Cel mai important este să acţionăm ca o armată şi să se opună la aceste abuzuri ale dreptei care au început în urmă cu câteva zile. Asta trebuie să fie ţinta noastră principală. Că vom ajunge să ne şi alegem, poate ajungem să avem şi o altă echipă care să nu fie de compromis, foarte bine. Dar mai important este să ne batem pentru primarii noştri, să ne batem ca preşedinţii de consilii judeţene să rămână aleşi uninominal, ca alegerile să fie la termen, nu anticipate. Astea sunt principalele acţiuni politice. Nu ne putem opune la aceste lucruri decât uniţi şi fără vânzători”, a afirmat Sorin Grindeanu.

De asemenea, Sorin Grindeanu a declarat că viitorul Congres PSD trebuie să fie despre obiectivele partidului, nu despre persoane.

„Congresul pe care-l vom avea nu trebuie să fie despre cine, ci despre ce vom face. Altfel, picăm în aceeaşi capcană pe care din păcate ne-au întins-o ani la rând adversarii noştri politici. Haideţi să facem un congres despre ce vrem să facem, să revenim cu un congres serios pentru PSD şi, aşa cum spunea Eugen (Teodorovici – n.r.) pentru ţară”, a mai spus fostul premier al României.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW