Wednesday, June 29, 2022
Jurnalism corect


Șeful ANCOM participă la Conferința de alegeri a PSD Olt. Grindeanu: Am fost om de stânga, voi fi om de stânga şi voi reveni în PSD

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 16 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Fostul premier, Sorin Grindeanu, a declarat joi la Conferința de alegeri a PSD Olt, că va reveni în  partidul social-democraților pentru un proiect care va fi realizat pentru țară, nu pentru „X sau Y”.

O să spun câteva lucruri care o să producă vociferări. Nu pot să mă excludă, că sunt deja exclus. Resursa umană în ultimii ani a fost proastă. Nu am fost partidul de profesionişti care atunci când vin la guvernare ştiu ce au de făcut. Dar acest lucru se poate redobândi”, a spus Grindeanu.

Politicianul a declarat că perspectiva PSD în acest moment nu este nici glorioasă, nici dezastroasă, iar de asta depinde de deciziile pe care le va lua partidul în următoarele luni.

E bine să luăm anumite decizii în lunile următoare. Va trebui să le ia PSD dacă nu dorim ca PSD să devină tot mai irelevant pe scena politică. Perspectiva PSD în acest moment nu este nici glorioasă, nici dezastruoasă. Depinde de deciziile pe care le va lua PSD în următoarele luni. Figurile uzate ale PSD trebuie să facă un pas în spate (aplauze furtunoase în sală, n.r.). Voi, cei care ştiţi să aduceţi voturi pentru PSD trebuie să faceţi un pas în faţă fără niciun fel de frică. Dacă PSD nu face aceste lucruri începem să devenim din ce în ce tot mai irelevanţi. Trebuie făcută opoziţie la PNL, dar nu aşa cum au făcut ei, criticând şi măsurile bune ale PSD. Trebuie făcută punctual, cu figuri credibile, cu profesionişti. Nu trebuie să facem compromisuri dacă vrem să recâştigăm încrederea românilor”, a precizat Sorin Grindeanu.

De asemenea, acesta a declarat că va reveni în partidul PSD pentru un proiect serios pentru țară realizat de social-democrați.

Eu voi reveni în politica PSD pentru un proiect extrem de serios al PSD, un proiect extrem de serios pentru ţară. Nu ține isonul unor proiecte personale ale lui X sau Y, indiferent cum o cheamă pe acea persoană. Am fost om de stânga, voi fi om de stânga şi voi reveni în PSD„, a afirmat Grindeanu.

Sursă foto: Antena3

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW