Monday, April 15, 2024
Jurnalism corect


Șefii de la drumuri, școliți anticorupție de ofițerii DGA

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 13 ianuarie 2022

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în colaborare cu Direcția Generală Anticorupție (DGA) organizează o serie de ședințe de instruire a personalului de conducere în vederea prevenirii fenomenul de corupție în sistemul public.

Astfel, joi, 13 ianuarie 2022, personalul cu funcții de conducere din cadrul direcțiilor regionale Brașov și Iași a participat la sediul instituției prefectului din Brașov în cadrul unei astfel de întâlniri ce a avut ca obiect informarea anticorupție a managerilor companiei și membrilor echipelor pe care le conduc.

Potrivit CNAIR, ședințele de instruire au început în luna decembrie, când au fost demarate o serie de activități cu personalul companiei din cadrul direcțiilor regionale București și Constanța.

De asemenea, marți, 11 ianuarie 2022, a avut loc, la Timișoara, o întâlnire cu reprezentanți ai direcțiilor regionale Craiova, Timișoara și Cluj unde s-au aprofundat diferite teme privind conduita și principiile personalului contractual, precum și alte aspecte ce țin de cadrul profesional-tehnic.

În perioada următoare, conform unui calendar comun, CNAIR împreună cu DGA vor implementa o serie de activități de informare publică destinată cetățenilor.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW