Sunday, May 26, 2024
Jurnalism corect


Şefa Secţiei de Oncologie de la Spitalul Judeţean Suceava a fost arestată pentru 30 de zile pentru luare de mită UPDATE

By news.ro , in Stirile zilei , at 20 ianuarie 2023 Etichete: , , , ,

UPDATE Magistraţii suceveni au emis, vineri seară, mandat de arestare pentru 30 de zile în cazul şefei Secţiei de Oncologie de la Spitalul Judeţean care fusese reţinută pentru luare de mită.

Decizia nu este definitivă, iar medicul sucevean poate contesta decizia instanţei.

Știrea inițială

Şefa Secţiei de Oncologie a Spitalului Judeţean Suceava, Anca Ababneh Dumitrovici, a fost reţinută, în urma unui flagrant organizat de poliţişti şi procurori, pentru luare de mită.

O echipă de ofiţeri din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Suceava a făcut, joi seară, percheziţii în mai multe cabinete de la Spitalul Judeţean Suceava, inclusiv la Secţia de Oncologie din cadrul unităţii medicale.

Potrivit unor surse, totul ar fi pornit de la denunţul unui pacient, care ar fi reclamat că i s-ar fi cerut mită. Poliţiştii au organizat un flagrant joi la Spitalul Judeţean Suceava.

În urma percheziţiilor, dar şi a audierilor care au durat mai multe ore, şefa Secţiei de Oncologie, Anca Ababneh Dumitrovici, a fost reţinută pentru 24 de ore. Ea va fi prezentată în faţa judecătorilor, cel mai probabil în cursul zilei de vineri, cu propunerea emiterii unui mandat de arestare.

Nu este cunoscută deocamdată suma pe care ar fi primit-o drept mită medicul sucevean, procurorii urmând să ofere detalii în acest sens pe parcursul zilei.

Sursă foto: Wikipedia

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW