Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


Ședință la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis, mesaj pentru personalul medical: Știm că vă este greu. Noi ne uităm la voi cu speranță

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 31 martie 2020 Etichete: , , ,

Președintele României, Klaus Iohannis, are luni o ședință, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat. 

„Încep cu un gând bun și o încurajare pentru suceveni. A fost nevoie de carantinarea Sucevei. Deciziile autorităților au fost corecte. Vom avea grijă ca tot ce este necesar pentru Suceava și comunele din jur să ajungă acolo. Vă rog din suflet să respectați normele impuse de autorități. Nu ieșiți din casă doar când este absolut necesar. Evitați orice contact fizic. Aceste măsuri sunt pentru a vă protjea. Nu uitați că suntem alături de voi.

Un gând bun și o încurajare vreau să exprim pentru medici și personalul medical. Știm că vă este greu. Noi românii ne uităm la voi cu speranță. Știu că nu este simplu și știm cu toții că vor veni zile și mai grele. Noi vom face tot ce putem pentru a vă asigura materialele de care aveți nevoie. Am încheiat o întâlnire de lucru.(…)Am solicitat să se facă peste tot instructajul personalului din spitale. Am solicitat celor responsabili să rezolve alocările bugetare pentru spitale. Iată deci, autoritățile își fac treaba. (…)În finalul ședinței am discutat pe larg măsurile de protecție specială, plățile pentru șomaj tehnic(…)Respectați măsurile impuse de autorități. Împreună vom trece peste această perioadă grea”, a declarat Klaus Iohannis.

sursa foto: presindency.ro

 

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW