Thursday, May 19, 2022
Jurnalism corect


Ședință CSAT, convocată de Klaus Iohannis, în contextul temerilor provocate de epidemia de coronavirus

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 26 februarie 2020 Etichete: , ,

Președintele României, Klaus Iohannis, a convocat, pentru miercuri, ședința Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) pentru a discuta despre măsurile de prevenire a epidemiei de coronavirus.

„Am decis să convoc Consiliul Suprem de Apărare a Ţării pentru miercuri, 26 februarie, ora 14.00, pentru o informare privind măsurile concrete privind monitorizarea şi managementul unor potenţiale cazuri de infecţie cu noul coronavirus, precum şi strategia de combatere a unei potenţiale epidemii de coronavirus la nivel naţional”, a anunţat Klaus Iohannis, luni seară.

Conform ultimelor date, coronavirusul s-a răspândit la mai mult de 80 000 de persoane de pe tot Globul și a provocat aproape 2 700 de decese

În nordul Italiei, respectiv în regiunile Lombardia, Veneto, Emilia, Romagna, Lazio și Piemont, au fost înregistrate până la această oră 7 decese și peste 200 de cazuri de îmbolnăviri.

Până în acest moment nu a fost confirmat oficial niciun caz de îmbolnăvire cu coronavirus pe teritoriul țării noastre. Un cetățean italian infectat cu virusul ucigaș a tranzitat însă România. Bărbatul are 71 de ani și a fost în vizită la familia soției sale, în Craiova, în perioada 18-22 februarie.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW