Monday, October 25, 2021
Jurnalism corect


Ședință CEx PSD. Strategia parlamentară şi data Congresului, printre subiectele discutate de social-demcorați

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 10 februarie 2020 Etichete: , , , , , ,

Comitetul Executiv al PSD se întrunește, luni, în ședință. Printre principalele subiecte de pe ordinea de zi a întâlnirii se numără strategia social-democraților în ceea ce privește votul pentru învestirea Guvernului Orban, dar și stabilirea datei Congresului.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, vrea să depună, luni, la Curtea Constituţională a României (CCR), o sesizare cu privire la desemnarea în funcția de premier a lui Ludovic Orban, la o zi după ce Guvernul PNL a fost demis prin moțiune.

Totul vine în contextul în care, tot luni, premierul desemnat Ludovic Orban urmează să prezinte în fața Parlamentului noul program de guvernare și componența cabinetului de miniștrii

În ședința CEx de astăzi urmează să se stabilească și data Congresului PSD şi să discute propunerile pentru modificarea statutului partidului.

„Înainte de toate vreau ca luni, când ne reunim toţi colegii din ţară, să avem o discuţie serioasă în ceea ce priveşte viitoarea strategie a PSD, să închidem discuţiile în ceea ce priveşte modificările la statutul PSD şi, nu în ultimul rând, să decidem data Congresului”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică.

sursa foto: Evz.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW