Monday, June 14, 2021
Jurnalism corect


Ședință CEx a social-democratelor/ Viorica Dăncilă ar urma să fie numită șefa organizației de femei

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 13 decembrie 2019 Etichete: , ,

Organizația de femei a Partidului Social Democrat se va întruni, vineri, în ședința Comitetului Executiv a formațiunii, la ora 11:00.

Viorica Dăncilă, ar urma să fie numită președintele organizației de femei. Ea a devenit președinte interimar la organizația de femei pe 27 noiembrie, după ședința Comitetului Executiv, atunci când a decis să își dea demisia din funcția de lider al PSD.

Înainte de ședința CEx de vineri, Viorica Dăncilă a declarat că vorbește foarte des cu Marcel Ciolacu, cel care a preluat funcția de lider al PSD, însă are o relație „rece” cu Carmen Dan.

„Discut foarte des cu domnul Ciolacu, suntem în aceeași echipă și trebuie să avem un dialog permanent. Vorbim despre prioritățile din PSD, despre modul în care ne implicăm și bineînțeles despre măsurile pe care trebuie să le luam și despre ceea ce face actualul guvern”, a declarat Viorica Dăncilă.

În spațiul public au apărut anumite informații conform cărora Viorica Dăncilă nu se înțelege cu fostul ministru de Interne, Carmen Dan și că aceasta intenționează să o dea jos pe Dăncilă din fruntea organizației de femei. Întrebată despre relația dintre cele două, Dăncilă a răspuns:

„E o relație mai rece cu Carmen Dan, dar vom lămuri totul în cadrul ședinței”.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW