Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Sediile Primăriei Sectorului 6 și ADP Sector 6, închise după ce mai mulți angajați au fost confirmați cu COVID-19 / Ciucu: Este important să acționăm responsabil

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 17 martie 2021

Sediile Primăriei Sectorului 6 și Administraţiei Domeniului Public Sector 6 (ADPDU) au fost închise pentru 12 zile, după ce mai mulți funcționari publici au fost depistați cu SARS-CoV-2, a anunțat primarul Ciprian Ciucu. 

Legea spune clar, la un număr cinci angajați confirmați cu Covid 19, sediile instituțiilor se închid. Astăzi am primit rezultatele testării întregului personal, realizată săptămâna acesta în urma identificării de săptămâna trecută a celor 7 angajați având Covid 19. Astfel, avem încă 14 cazuri, deci în total am ajuns la un număr de 21 (din aproximativ 220 de angajați care activează în sediul principal). Aceeasi situație s-a petrecut si la sediul central al ADP, în urma testării întregului personal, au fost confirmați cu Covid 19 un număr de 14 angajați”, a scris primarul Sectorului 6, pe Facebook.

În ședința Comitetului Local de Urgență s-a decis ca sediile Primăriei Sector 6 și ADPDU Sector 6 să fie închise până pe 29.03.2021, iar angajații să lucreze în regim de telemuncă.

De asemenea, am decis ca toată activitatea de relații cu publicul să se desfășoare până pe 29.03.2021 să se realizeze exclusiv prin servicii de poștă și on-line. Este important să acționăm responsabil. Putem închide sedii de instituții, dar nu putem închide un oraș sau un sector. De aceea, am luat decizia să adoptăm un plan de permanență pentru ca fiecare serviciu, direcție sau direcție generală din cele două sedii (Primărie și ADP) să fie reprezentantă de minim un om, în special funcționarii/personalul de conducere”, a precizat Ciprian Ciucu.

Ciucu a precizat că în perioada următoare pot fi întâmpinate dificultăți în contactarea Primăriei Sectorului 6 și întârzieri în comunicarea unor răspunsuri.

Ne cerem scuze, pe această cale, și dorim să vă asigurăm că sunt luate toate măsurile necesare pentru ca această situație să se încheie cât mai rapid, iar lucrurile să revină la normal. Vă mulțumim pentru înțelegere și facem un apel către toată lumea să respecte măsurile în vigoare pentru prevenirea și combaterea virusului SARS CoV-2! Le urez sănătate colegilor mei și să ne revedem sănătoși la muncă”, a adăugat primarul Sectorului 6.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW