Monday, January 17, 2022
Jurnalism corect


Secția pentru judecători a CSM va lua în discuție pe 3 septembrie cererea Danei Gîrbovan de renunțare la demisia din magistratură

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 30 august 2019 Etichete: , ,

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) va lua în discuție marți,3 septembrie, cererea de renunțare la demisia din magistratură a Danei Gîrbovan. 

Potrivit ordinii de zi a ședinței din 3 septembrie, Secţia pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) va lua în discuţie „renunţarea la cererea de eliberare din funcţie, prin demisie, a doamnei Dana Cristina Gîrbovan, judecător la Curtea de Apel Cluj”.

Dana Girbovan a anunțat, miercuri, că își va retrage cererea de demisie din magistratură, înaintată pentru a putea fi numită ministru al Justiției. Numai că președintele Klaus Iohannis a respins toate propunerile Vioricăi Dăncilă, motivând că acestea sunt inacceptabile.

„Resping propunerea pentru ministrul justiției. Nu voi tolera să fie ignorat votul dat în 26 mai, când s-a blocat prin votul românilor programul PSD și ALDE de a destructura justiția, de a opri lupta anticorupție și de a baroniza total România. PSD și ALDE sunt vinovate pentru dezastrul actual, pentru politizarea instituțiilor și nu voi tolera propuneri care sunt total împotriva valorilor democratice în care cred majoritatea românilor și în care cred și eu”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW