Friday, September 22, 2023
Jurnalism corect


Secretarul de stat al SUA, mesaj la aniversarea a 25 de ani de Parteneriat Strategic: Împărtăşim un angajament comun de a respinge agresiunea Rusiei în regiune

By news.ro , in Stirile zilei , at 11 iulie 2022

Secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii, Antony Blinken, a transmis luni, 11 iulie, într-un mesaj pe Twitter, cu prilejul aniversării a 25 de ani de Parteneriat Strategic România-SUA, că România nu are un prieten mai bun şi că cele două state împărtăşesc un angajament comun de a respinge agresiunea Rusiei în regiune.

„În urmă cu 25 de ani, Statele Unite şi România au lansat Parteneriatul Strategic. De atunci, am consolidat legăturile în domeniul apărării, al energiei şi al cooperării economice. România nu are un prieten mai bun şi împărtăşim un angajament comun de a respinge agresiunea Rusiei în regiune”, a scris Antony Blinken, în mesaj.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, la 25 de la lansarea Parteneriatului Strategic cu Statele Unite, că România a demonstrat voinţa şi capacitatea de a contribui semnificativ la obiectivele comune de pe agenda bilaterală, devenind cel mai constant şi de încredere aliat al SUA în regiune.

Sursa foto: Facebook / Antony Blinken

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW