Monday, June 24, 2024
Jurnalism corect


Secretar de stat PSD, fără masca de protecție în timpul unei conferințe de presă / UPDATE Fostul deputat a fost amendat cu 500 de lei

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 11 ianuarie 2022

UPDATE Secretarul de stat Sorin Vrăjitoru a fost amendat cu 500 de lei pentru că nu a purtat masca la conferința de presă de la Călărași. Fostul deputat PSD a postat amenda pe Facebook.

Am greșit și vreau sa-mi prezint scuze public. Astazi, intr-o conferinta de presa, au fost câteva momente în care nu am purtat masca. Am fost amendat, pe bună dreptate. Am greșit și am plătit amenda cu promisiunea că nu se mai intampla”, a scris Vrăjitoru, pe Facebook.

Menționăm că, potrivit înregistrării video a conferinței, secretarul de stat nu a purtat masca pe toată durata discuțiilor.

Știrea inițială

Secretarul de stat Sorin Vrăjitoru, fost parlamentar din partea PSD, a fost prezent marți, 11 ianuarie, la o conferință de presă la care a participat și viceprim-ministrul Sorin Grindeanu, unde a refuzat să poarte masca de protecție pe parcursul celor 30 de minute în care ministrul Transporturilor a răspuns la întrebările jurnaliștilor.

La finalul conferinței de la Călărași, Sorin Vrăjitoru a fost întrebat de o jurnalistă de ce nu poartă masca de protecție.

Am remarcat că sunteți singurul de la masă care nu are mască, v-aș întreba de ce? Pentru că, practic, potrivit legii, ar fi trebuit să o purtați”, a fost întrebarea jurnalistei, adresată secretarului de stat.

Vrăjitoru nu i-a răspuns, dar, în schimb, a intervenit Sorin Grindeanu.

Eu zic să fie amendat”, a fost intervenția lui Sorin Grindeanu, care, ulterior, a făcut un semn cu ochiul.

Sorin Vrăjitoru, fost deputat PSD în legislatura 2016-2020, a fost numit secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al vicepremierului Sorin Grindeanu pe 5 ianuarie, potrivit unei postări pe Facebook.

Anul Nou vine cu vesti bune pentru mine: de astazi, sunt in slujba Guvernului Romaniei si sunt onorat de functia si increderea primite”, scria Vrăjitoru pe Facebook, pe 5 ianuarie.

(Sursă foto: Conferința de presă de la Călărași. Sorin Vrăjitoru este cel din dreapta)

Sursă foto: Facebook / Sorin Vrăjitoru

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW