Wednesday, February 28, 2024
Jurnalism corect


Școlile, închise pentru alegerile locale / Cum se va desfășura activitatea didactică

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 23 septembrie 2020 Etichete: , ,

Cursurile vor fi suspendate în unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secțiile de vot pentru alegerile locale din 27 septembrie. Activitatea didactică se va desfășura în mediul online timp de patru zile.

Școlile în care sunt organizate secții de votare vor fi închise timp de patru zile, de pe 25 septembrie, până pe 29 septembrie. Activitatea didactică se va desfășura în mediul online, conform unei decizii a CNSU.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi, 23 septembrie, Hotărârea numărul 46 privind suspendarea activităților didactice în unitățile de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru alegerile locale din anul 2020.

Astfel, CNSU a decis ca activitatea didactică ce presupune prezența fizică a elevilor și a cadrelor didactice în cadrul unităților de învățământ preuniversitar în care sunt organizate secții de votare pentru desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2020, stabilite conform Registrului secțiilor de votare administrat de Autoritatea Electorală Permanentă, să se suspende începând cu data de 25.09.2020 până la data de 29.09.2020 inclusiv.

Activitățile didactice pentru aceste unități școlare vor fi desfășurate în sistem on-line, conform metodologiilor specifice aprobate la nivelul Ministerul Educației și Cercetării”, potrivit unui comunicat emis de CNSU.

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW