Tuesday, January 18, 2022
Jurnalism corect


Schimb de replici tăioase între fostul președinte al României și edilul Capitalei: Băsescu: S-ar pricepe oarecum la spectacole de circ. Firea: Nu a făcut nimic ca primar

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 11 ianuarie 2020 Etichete: , , , , ,

Traian Băsescu și Gabriela Firea își aduc, din nou, acuzații referitoare la funcțiile publice pe care le-au deținut. Fostul președinte susține că Gabriela Firea nu se pricepe la administrație, ci mai degrabă la „spectacolele de circ”. Pe de altă parte, actualul edil îl acuză pe Traian Băsescu că nu a făcut nimic pentru Capitală în perioada în care era edil.

Am o rugăminte: din punct de vedere al abordărilor administrative, n-o mai citați niciodată pe doamna Firea. Probabil a fost un bun ziarist, dar cu Primăria n-are nicio legătură. Eventual s-a inspirat de la Dan Negru și s-ar pricepe oarecum la spectacole de circ prin Capitală sau spectacole în Piața Constituției, dar în probleme administrative n-o mai citați, pentru că e greu să comentezi spusele dnei Firea în problemele Capitalei”, a spus Traian Băsescu la Digi24.

Gabriela Firea a răspuns criticilor lui Traian Băsescu acuzându-l că acesta nu a făcut nimic pentru Capitală în timpul mandatului de primar general.

L-am auzit foarte priceput pe fostul primar general Traian Băsescu, care acum ne dă lecții tuturor, (…) concret ce a făcut dl Băsescu ca primar general pentru a combate poluarea? V-aș fi spus eu: nimic! În afară să ne lase să plătim sute de mii de euro noi, în acești ani, unor samsari care au câștigat – nu știm cum, ne punem această întrebare – procese pentru diferite retrocedări făcute în mandatul dlui Băsescu, deci în afară să ne lase o povară foarte grea, dl. Băsescu nu s-a remarcat prin fapte de vitejie împotriva poluării, pentru transportul public în comun, în educație, în sănătate. Nu primesc sfaturi și învățăminte de la un om care nu a făcut nimic pentru București în afară de scandaluri. Știu că la asta se pricepe”, a declarat Gabriela Firea la Digi24.

Cei doi politicieni au mai avut un schimb de replici dure, în  iunie 2019, când Traian Băsescu a fost invitat la o emisiune la RTV, iar Gabriela Firea a intervenit prin telefon. Aceștia s-au certat pe tema bugetului Capitalei, acuzându-se reciproc că mint.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW